Arun Residence

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Arun Residence Genel
Arun Residence Genel
Arun Residence Genel
Arun Residence Öne Çıkan Resim
Arun Residence Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Arun Residence
36-38 Soi Pratoo Nok Yoong Maharat Road, Rattanakosin Island Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Arun Residence misafirlere Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Khaosan Caddesi ve Chao Praya River ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Büyük Kraliyet Sarayı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin füzyon mutfak alanında uzman restoranı The Deck misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x