Art Residence Angola

Luanda
Art Residence Angola Öne Çıkan Resim
Art Residence Angola İç Mekan
Art Residence Angola İç Mekan
Art Residence Angola Banyo Tipleri
Art Residence Angola Banyo Özellikleri
Image More +9 fotoğraf
Art Residence Angola
Rua António Lisboa 25 , Luanda

Luanda bölgesindeki Art Residence Angola konaklamanızda Cidadela Stadyumu ve Cidade Alta ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Parque Nacional da Kissama ile 2,8 mi (4,5 km) ve Museu de História Natural ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x