Residence DB

Luanda
Residence DB Öne Çıkan Resim
Residence DB Dış Mekan
Residence DB Yerinde Yemek
Residence DB Yerinde Yemek
Residence DB Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Residence DB
Beco Major Marcelino Dias Rua Rodrigue de Miranda 33A , Luanda

Luanda bölgesindeki Residence DB konaklamanızda, Parque Nacional da Kissama ve Cidade Alta ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Museu de História Natural ile 1 mi (1,6 km) ve Igreja de Nossa Senhora de Nazaré ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Tek Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x