Fly Hotel

Luanda
Fly Hotel Genel
Fly Hotel Genel
Fly Hotel Öne Çıkan Resim
Fly Hotel Dış Mekan
Fly Hotel İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Fly Hotel
Rua 17, Nr 4, Cassequel, Maianga , Luanda

Luanda bölgesindeki Fly Hotel misafirlere Cidade Alta ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Igreja de Nossa Senhora dos Remedios ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Parque Nacional da Kissama ile 5 km (3,1 mil) ve Banco Nacional de Angola ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Restoranda Fly Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 52 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x