Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas

Costa De La Luz, Arcos de la Frontera
Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas Golf
Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas Golf
Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas Golf
Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas Golf
Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas Oda Manzaraları
Image More +43 fotoğraf
Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas
Ctra. Arcos Algar Km. 3 Costa De La Luz, Arcos de la Frontera

Arcos de la Frontera bölgesindeki Arcos Golf Hotel Cortijo y Villas konaklamanızda Arcos Gardens Golf Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Convento de las Mercedarias ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Jerez Parkuru Hipodromu ile 18,3 mi (29,4 km) ve Arcos de la Frontera Kalesi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x