La Posada del Duende

Batı Endülüs, Arcos de la Frontera
La Posada del Duende Genel
La Posada del Duende Öne Çıkan Resim
La Posada del Duende Dış Mekan
La Posada del Duende Dış Mekan
La Posada del Duende Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
La Posada del Duende
Crta C-334, Km. 2,4 11630 Arcos de la Frontera Batı Endülüs, Arcos de la Frontera

Arcos de la Frontera bölgesindeki La Posada del Duende konaklamanızda Arcos Gardens Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Arcos De La Frontera Beach ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu kır evi Jerez Parkuru Hipodromu ile 19,6 mi (31,5 km) ve Convento de las Mercedarias ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Kır evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x