Hostal Rural la Plata

Batı Endülüs, Arcos de la Frontera
Hostal Rural la Plata Genel
Hostal Rural la Plata Genel
Hostal Rural la Plata Genel
Hostal Rural la Plata Genel
Hostal Rural la Plata Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Hostal Rural la Plata
Carretera El Santiscal Mesón La Plata Batı Endülüs, Arcos de la Frontera

Hostal Rural la Plata misafirlere Arcos de la Frontera bölgesinde, plaj yakınında ve Arcos De La Frontera Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Jerez Parkuru Hipodromu ile 19 mi (30,5 km) ve Convento de las Mercedarias ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Hostelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Doble
Doble XXL

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x