Araliya Green City

Nuwara Eliya
Araliya Green City Genel
Araliya Green City Genel
Araliya Green City Genel
Araliya Green City Genel
Araliya Green City Genel
Image More +129 fotoğraf
Araliya Green City
1 Glen Fall Road , Nuwara Eliya

Araliya Green City misafirlere Nuwara Eliya bölgesinde, golf sahasına yakın, Victoria Parkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Nuwara Eliya Golf Club ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Galway Orman Koruma Alanı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 192 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior 1 bed room
Room
Junior Suite 1 bed room (studio room)
Room
Executive suite 2 bed room (Apartment)
Room
Presidential Suite 2 bedroom (Araliya Premiere)
Room
Royal Süit, Birden Çok Yatak, Golf Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x