Unique Cottages

Nuwara Eliya
Unique Cottages Genel
Unique Cottages Genel
Unique Cottages Öne Çıkan Resim
Unique Cottages Dış Mekan
Unique Cottages Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Unique Cottages
112/3, Glenfall Road via Queen Elizabeth Drive , Nuwara Eliya

Unique Cottages misafirlere Nuwara Eliya bölgesinde, iş merkezinde, Victoria Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Nuwara Eliya Golf Club ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Gregory Gölü ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 10 odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x