Misty Winds Luxury Apartment

Nuwara Eliya
Misty Winds Luxury Apartment Öne Çıkan Resim
Misty Winds Luxury Apartment Banyo Tipleri
Misty Winds Luxury Apartment Konum Öne Çıkanlar
Misty Winds Luxury Apartment Konum Öne Çıkanlar
Misty Winds Luxury Apartment Havaalanı Taşımacılığı ve Shuttlelar
Image More +4 fotoğraf
Misty Winds Luxury Apartment
No 33 Glen Fall Road , Nuwara Eliya

Bu apart otel size Nuwara Eliya merkezinde, Victoria Parkı ile 4 dakika yürüyüş ve Nuwara Eliya Golf Club ile 12 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Galway Orman Koruma Alanı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Bu apart dairede mutfak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x