Aquavista Hotel & Suites

Aqaba
Aquavista Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Aquavista Hotel & Suites Yerinde Yemek
Aquavista Hotel & Suites Oda Düzeni
Aquavista Hotel & Suites Banyo Tipleri
Aquavista Hotel & Suites Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Aquavista Hotel & Suites
Al Nahda Street , Aqaba

Aqaba bölgesindeki Aquavista Hotel & Suites konaklamanızda, Erken İslam Şehri Ayla ve Şerif Hüseyin bin Ali Camisi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Berenice Beach Club ile 8 mi (12,9 km) ve Palm Beach ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Karma yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x