Al Qidra Hotel Aqaba

Aqaba
Al Qidra Hotel Aqaba Öne Çıkan Resim
Al Qidra Hotel Aqaba Dış Mekan
Al Qidra Hotel Aqaba Kahvaltı
Al Qidra Hotel Aqaba Yerinde Yemek
Al Qidra Hotel Aqaba Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Al Qidra Hotel Aqaba
Al Saada Street The hotels area , Aqaba

Al Qidra Hotel Aqaba misafirlere Aqaba merkezinde, Erken İslam Şehri Ayla ve Palm Beach ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Berenice Beach Club ile 8,1 mi (13 km) ve Şerif Hüseyin bin Ali Camisi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

54 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Double or Twin Room
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Zemin Kat
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x