Aqaba Gulf Hotel

Aqaba
Aqaba Gulf Hotel Genel
Aqaba Gulf Hotel Genel
Aqaba Gulf Hotel Genel
Aqaba Gulf Hotel Genel
Aqaba Gulf Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
Aqaba Gulf Hotel
King Hussein Street The Aqaba , Aqaba

Aqaba Gulf Hotel misafirlere Aqaba bölgesinde, plaj yakınında, Erken İslam Şehri Ayla ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Palm Beach ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Berenice Beach Club ile 8 mi (13 km) ve Şerif Hüseyin bin Ali Camisi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Aqaba Coffee Shop yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

207 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Double or Twin Room Sea View
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Double or Twin Room City View
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Double or Twin Room Sea View
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Double or Twin Room City View
Room
Junior Suite Sea View Deluxe
Room
Superior Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x