Apparthotel Feehof Saas-Fee

Güney İsviçre, Saas-Fee
Apparthotel Feehof Saas-Fee Genel
Apparthotel Feehof Saas-Fee Genel
Apparthotel Feehof Saas-Fee Genel
Apparthotel Feehof Saas-Fee Genel
Apparthotel Feehof Saas-Fee Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Apparthotel Feehof Saas-Fee
Dorfstrasse 28 Güney İsviçre, Saas-Fee

Apparthotel Feehof Saas-Fee misafirlere Saas-Fee bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Saas-Fee Kayak Merkezi ve Stafelwald Kayak Teleferiği yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 28,6 mi (46 km) ve Alpin Express Teleferiği ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x