Apartments Old Olive

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Bar
Apartments Old Olive Öne Çıkan Resim
Apartments Old Olive Dış Mekan
Apartments Old Olive Dış Mekan
Apartments Old Olive Dış Mekan
Apartments Old Olive Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Apartments Old Olive
Mirovica b.b. Bar Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Bar

Bar bölgesindeki Apartments Old Olive konaklamanızda, Yaşlı Zeytin Ağacı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve İslam Kültür Merkezi ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Omerbasic's Mosque ile 1,5 mi (2,5 km) ve St Nicholas’ Church ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Classic
Classic Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x