Hotel Agape

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Bar
Hotel Agape Genel
Hotel Agape Genel
Hotel Agape Öne Çıkan Resim
Hotel Agape Dış Mekan
Hotel Agape Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Hotel Agape
Bulevar 24. Novembra H-14 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Bar

Bar bölgesindeki Hotel Agape konaklamanızda, King Nikola’s Palace ve Susanj Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel St Nicholas’ Church ile 1,2 mi (1,9 km) ve Port of Bar ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restaurant Agape, Hotel Agape misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
City
City Stüdyo Süit
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x