Apartment Beach Nha Trang Sea View

Orta Vietnam, Nha Trang
Apartment Beach Nha Trang Sea View Genel
Apartment Beach Nha Trang Sea View Genel
Apartment Beach Nha Trang Sea View Genel
Apartment Beach Nha Trang Sea View Öne Çıkan Resim
Apartment Beach Nha Trang Sea View Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Apartment Beach Nha Trang Sea View
40 Nguyen Thi Minh Khai Orta Vietnam, Nha Trang

Apartment Beach Nha Trang Sea View misafirlere Nha Trang merkezinde, Do Dien Khanh Galerisi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Bai Dai Plajı ile 14,2 mi (22,9 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 45-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x