Apartamentos Camels Spring

Lanzarote, Costa Teguise
Apartamentos Camels Spring Genel
Apartamentos Camels Spring Genel
Apartamentos Camels Spring Dış Mekan
Apartamentos Camels Spring Dış Mekan
Apartamentos Camels Spring Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Apartamentos Camels Spring
Calle de la Rosa, 3 Costa Teguise Lanzarote, Costa Teguise

Apartamentos Camels Spring misafirlere Teguise bölgesinde, golf sahasına yakın, Playa Bastián ve Jablillo Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Pocillos Plajı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Puerto del Carmen Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) mesafede.

Apartamentos Camels Spring misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x