Apartamentos Océano - Adults Only

Lanzarote, Costa Teguise
Apartamentos Océano - Adults Only Öne Çıkan Resim
Apartamentos Océano - Adults Only Dış Mekan
Apartamentos Océano - Adults Only Dış Mekan
Apartamentos Océano - Adults Only Dış Mekan
Apartamentos Océano - Adults Only Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Apartamentos Océano - Adults Only
Avenida del Jabillo, 12 Costa Teguise Lanzarote, Costa Teguise

Apartamentos Océano - Adults Only misafirlere Teguise bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Las Cucharas Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Jablillo Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Pocillos Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Puerto del Carmen Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Teras
Room
Standard Stüdyo
Room
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x