Apart Hotel Punta Sol

Punta del Este
Apart Hotel Punta Sol Öne Çıkan Resim
Apart Hotel Punta Sol Dış Mekan
Apart Hotel Punta Sol Dış Mekan
Apart Hotel Punta Sol Dış Mekan
Apart Hotel Punta Sol Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Apart Hotel Punta Sol
Rambla C. Williman Parada 21 y media de Playa Mansa , Punta del Este

Apart Hotel Punta Sol misafirlere Punta del Este bölgesinde, deniz kıyısında, Mansa Plajı ve Las Delicias Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Amerika Sanat Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Gorriti Adası Doğal Koruma Alanı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Apart Hotel Punta Sol misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Room
Apart Daire, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x