Joan Miró Hotel Boutique

Punta del Este
Joan Miró Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Joan Miró Hotel Boutique Dış Mekan
Joan Miró Hotel Boutique Dış Mekan
Joan Miró Hotel Boutique Dış Mekan
Joan Miró Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Joan Miró Hotel Boutique
Naciones Unidas y Selva Negra , Punta del Este

Joan Miró Hotel Boutique misafirlere Punta del Este (Cantegril) bölgesinde, Splash Su Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Supermarket ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanatorio Cantegril ile 0,7 mi (1,1 km) ve Punta Shopping Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x