De la Plaza Hotel

Maldonado
De la Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
De la Plaza Hotel Dış Mekan
De la Plaza Hotel Dış Mekan
De la Plaza Hotel İç Mekan
De la Plaza Hotel İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
De la Plaza Hotel
18 de Julio esq. 25 de Mayo , Maldonado

De la Plaza Hotel misafirlere Maldonado merkezinde, San Fernando de Maldonado Katedrali ve Nicolas Garcia Uriburu Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuartel de Dragones ile 0,1 mi (0,2 km) ve Amerika Sanat Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x