Angkor Siesta Villa

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
Angkor Siesta Villa Genel
Angkor Siesta Villa Genel
Angkor Siesta Villa Öne Çıkan Resim
Angkor Siesta Villa Dış Mekan
Angkor Siesta Villa Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Angkor Siesta Villa
12, Phum Beung Duonpa, Sangkat Slorkram Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

Angkor Siesta Villa misafirlere Siem Reap bölgesinde, nehir üzerinde, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,1 mi (1,7 km) ve Minyatür Angkor Tapınakları ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Yemek servisi için Siesta ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit (Riverfront)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x