Angkor City View Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Angkor City View Hotel Genel
Angkor City View Hotel Genel
Angkor City View Hotel Genel
Angkor City View Hotel Genel
Angkor City View Hotel Genel
Image More +126 fotoğraf
Angkor City View Hotel
Funky LN Road Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Angkor City View Hotel Siem Reap merkezinde, Angkor Night Market ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kraliyet Bahçesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Apsara Tiyatrosu ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda (Residence)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x