Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only

Güney Male Mercan Adası, Veligandu
Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only Genel
Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only Genel
Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only Öne Çıkan Resim
Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only Dış Mekan
Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only
Anantara Veli Güney Male Mercan Adası, Veligandu

Anantara Veli Maldives Resort - Adults Only konaklamanızda Veligandu bölgesinde, denize sıfır, Gulhi Plajı ve Bodu Hurraa Plajı yakınında olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Maafushi Mercanı ile 0,1 km ve Maafushi Camisi ile 0,1 km mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Cumin yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler 67 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Over
Over Water Villa
Deluxe
Deluxe Over Water Pool Villa
Deluxe
Deluxe Over Water Pool Villa
Room
Deluxe Over Water Villa
Room
Ocean Pool Villa
Room
Superior Over Water Villa
Room
Beach Pool Villa
Room
Superior Over Water Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x