ilaa Beach Maldives

Güney Male Mercan Adası, Gulhi
ilaa Beach Maldives Genel
ilaa Beach Maldives Genel
ilaa Beach Maldives Genel
ilaa Beach Maldives Genel
ilaa Beach Maldives Genel
Image More +60 fotoğraf
ilaa Beach Maldives
Dhoores Güney Male Mercan Adası, Gulhi

Ilaa Beach Maldives misafirlere Gulhi bölgesinde, plaj yakınında, Gulhi Plajı ve Biyadoo Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için pansiyonda ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x