Hibiscus Holidays

Güney Male Mercan Adası, Gulhi
Hibiscus Holidays Genel
Hibiscus Holidays Genel
Hibiscus Holidays Öne Çıkan Resim
Hibiscus Holidays Dış Mekan
Hibiscus Holidays Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hibiscus Holidays
Ziyaaraiy Magu Road Güney Male Mercan Adası, Gulhi

Gulhi bölgesindeki Hibiscus Holidays konaklamanızda, Gulhi Plajı ve Biyadoo Plajı yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Dolunay Plajı ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x