Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng

Güney Tayland, Bo Put
Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng Genel
Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng Genel
Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng Öne Çıkan Resim
Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng Dış Mekan
Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng
92/1 Moo 2 North Chaweng Beach Güney Tayland, Bo Put

Anantara Lawana Koh Samui Resort, Chaweng misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı yakınında ve Rock Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Bo Phut Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Lamai Plajı ile 6,7 mi (10,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Tree Tops ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 122 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, buhar odası ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Lawana
Anantara
Anantara Pool Suite
Villa
Villa
Room
Anantara Pool Access Villa
Room
Villa
Room
Oda
Room
Family Pool Villa
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x