Al's Laemson Resort

Güney Tayland, Bo Put
Al's Laemson Resort Genel
Al's Laemson Resort Genel
Al's Laemson Resort Genel
Al's Laemson Resort Genel
Al's Laemson Resort Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Al's Laemson Resort
154/14-15 Moo 2, Chaweng Beach Bo Phut Güney Tayland, Bo Put

Al's Laemson Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı yakınında ve Rock Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Lamai Plajı ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Resort otelin restoranı Don and Sam Laemson misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada minibar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x