Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui

Güney Tayland, Bo Put
Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui Genel
Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui Genel
Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui Öne Çıkan Resim
Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui Dış Mekan
Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui Dış Mekan
Image More +138 fotoğraf
Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui
249, Moo 2, Bophut Güney Tayland, Bo Put

Pawanthorn Luxury Pool Villa Samui misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Rock Plajı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Bo Phut Plajı ile 4 mi (6,4 km) ve Lamai Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Ratchapruek
Ratchapruek Villa 2 Bedroom Villa
Mei
Mei Villa 2 Bedroom Villa
Mei
Mei Villa 4 Bedroom Villa
Lotus
Lotus Villa 4 Bedroom Villa
Room
Ratchapruek Villa 3 Bedroom Villa
Room
Ratchapruek Villa 4 Bedroom Villa
Room
Mei Villa 3 Bedroom Villa
Room
Lotus Villa 2 Bedroom Villa
Room
Lotus Villa 3 Bedroom Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x