Anah Suites PH by Ocean Front

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Anah Suites PH by Ocean Front Genel
Anah Suites PH by Ocean Front Genel
Anah Suites PH by Ocean Front Öne Çıkan Resim
Anah Suites PH by Ocean Front Dış Mekan
Anah Suites PH by Ocean Front Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Anah Suites PH by Ocean Front
Avenida 20, Entre Calles 14 y 16 Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Anah Suites PH by Ocean Front size Playa del Carmen (Kent Merkezi) bölgesinde, you'll be a Quinta Avenida ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Playa del Carmen Main Beach ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x