A-Nah Suites Apartamentos by CSR

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
A-Nah Suites Apartamentos by CSR Genel
A-Nah Suites Apartamentos by CSR Öne Çıkan Resim
A-Nah Suites Apartamentos by CSR Dış Mekan
A-Nah Suites Apartamentos by CSR Dış Mekan
A-Nah Suites Apartamentos by CSR Yatak Takımları
Image More +99 fotoğraf
A-Nah Suites Apartamentos by CSR
20 Avenida Nte. Entre calle 16 nte y 14 nte Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

A-Nah Suites Apartamentos by CSR size Playa del Carmen (Kent Merkezi) bölgesinde, you'll be a Quinta Avenida ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Playa del Carmen Main Beach ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Otelde sunulan vücut bakımı ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x