An Thuyen Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
An Thuyen Hotel Genel
An Thuyen Hotel Genel
An Thuyen Hotel Genel
An Thuyen Hotel Öne Çıkan Resim
An Thuyen Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
An Thuyen Hotel
114 Nguyen Xuan Khoat, Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Da Nang (Son Tra) bölgesindeki An Thuyen Hotel konaklamanızda Han River Köprüsü ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel My Khe Plajı ile 1,4 km (0,8 mi) ve Han Pazarı ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 53 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Superior
Superior Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Room
Junior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x