Vian Hotel Da Nang

Orta Vietnam, Da Nang
Vian Hotel Da Nang Genel
Vian Hotel Da Nang Genel
Vian Hotel Da Nang Öne Çıkan Resim
Vian Hotel Da Nang Dış Mekan
Vian Hotel Da Nang Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Vian Hotel Da Nang
124 Pham Van Dong, Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Vian Hotel Da Nang misafirlere Da Nang merkezinde, My Khe Plajı ve Vincom Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 1,5 mi (2,5 km) ve An Bang Plajı ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Vian ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Da Nang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 183 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x