Alyssa Da Nang Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Alyssa Da Nang Hotel Öne Çıkan Resim
Alyssa Da Nang Hotel Dış Mekan
Alyssa Da Nang Hotel Yerinde Yemek
Alyssa Da Nang Hotel Yerinde Yemek
Alyssa Da Nang Hotel Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Alyssa Da Nang Hotel
109D Duong Dinh Nghe, Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Alyssa Da Nang Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 0,7 mi (1,2 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x