Amman Orchid Hotel

Amman
Amman Orchid Hotel Öne Çıkan Resim
Amman Orchid Hotel Dış Mekan
Amman Orchid Hotel Yerinde Yemek
Amman Orchid Hotel Yerinde Yemek
Amman Orchid Hotel Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Amman Orchid Hotel
Nasser Bin Jamil 89 Nasser bin jamil street , Amman

Amman (El-Abdali) bölgesindeki Amman Orchid Hotel misafirlere King Hussain Sports City ve Al Mukhtar Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,5 mi (4 km) ve Rainbow Street ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Lotus restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Amman bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x