Blue Rose Hotel

Amman
Blue Rose Hotel Genel
Blue Rose Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Rose Hotel Dış Mekan
Blue Rose Hotel Dış Mekan
Blue Rose Hotel Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Blue Rose Hotel
Abed Al Mouttalib St. 36 , Amman

Blue Rose Hotel misafirlere Amman (El-Abdali) bölgesinde, Shmaisani Hastanesi ve The Specialty Hospital ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Rainbow Street ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Star yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Oda
Family
Family Stüdyo
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x