Rayshan hotel

Amman
Rayshan hotel Öne Çıkan Resim
Rayshan hotel Dış Mekan
Rayshan hotel Dış Mekan
Rayshan hotel Dış Mekan
Rayshan hotel İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Rayshan hotel
Halhoul Street , Amman

Amman bölgesindeki Rayshan hotel konaklamanızda, King Hussain Sports City ve Al Mukhtar Mall Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Rainbow Street ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x