Altos Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Altos Hotel Genel
Altos Hotel Öne Çıkan Resim
Altos Hotel Dış Mekan
Altos Hotel Dış Mekan
Altos Hotel İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Altos Hotel
No.85, Street 19 Corner 118 Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Altos Hotel misafirlere Phnom Penh merkezinde, Kandal Pazarı ve Nehir Kıyısı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Merkez Pazarı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Kraliyet Sarayı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Phnom Penh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x