ALSULTAN HOSTEL

Wadi Musa (Musa Vadisi)
ALSULTAN HOSTEL Öne Çıkan Resim
ALSULTAN HOSTEL Dış Mekan
ALSULTAN HOSTEL Kahvaltı
ALSULTAN HOSTEL Kahvaltı
ALSULTAN HOSTEL Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
ALSULTAN HOSTEL
Kings Hwy , Wadi Musa (Musa Vadisi)

Wadi Musa bölgesindeki ALSULTAN HOSTEL konaklamanızda, Petra ve Musa'nın Kuyusu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan hostel Petra Turizm Danışma Merkezi ile 2 mi (3,1 km) ve Petra Turkish Bath ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Montreal Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için hostelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Ortak Banyo
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x