Alma Resort Cam Ranh

Orta Vietnam, Cam Lam
Alma Resort Cam Ranh Genel
Alma Resort Cam Ranh Genel
Alma Resort Cam Ranh Genel
Alma Resort Cam Ranh Genel
Alma Resort Cam Ranh Genel
Image More +147 fotoğraf
Alma Resort Cam Ranh
North of Cam Ranh Peninsula Cam Hai Dong Commune Orta Vietnam, Cam Lam

Cam Lam bölgesindeki Alma Resort Cam Ranh misafirlere okyanus kıyısında, Bai Dai Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Nha Trang Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Hon Mun Island ile 7,3 mi (11,8 km) ve Şeker Kamışı Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Alma Garden ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 580 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 12 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Yatak Odası, Zemin Kat (Ocean Front Pool Pavilion)
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat (Pool Pavilion)
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat (Pool Pavilion)
3
3 Bedroom Panorama Suite
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı (Pavilion Upper Floor)
Oda,
Oda, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat (Pool Pavilion)
Room
Oda, 3 Yatak Odası, Zemin Kat (Ocean Front Pool Pavilion)
Room
Oda, 2 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır (Pavilion Upper Floor)
Room
1 Bedroom Superior Suite
Room
2 Bedroom Premium Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x