Ana Mandara Cam Ranh

Cam Lam
Ana Mandara Cam Ranh Genel
Ana Mandara Cam Ranh Öne Çıkan Resim
Ana Mandara Cam Ranh Dış Mekan
Ana Mandara Cam Ranh Dış Mekan
Ana Mandara Cam Ranh Dış Mekan
Image More +100 fotoğraf
Ana Mandara Cam Ranh
Cam Hai Dong Commune Lot D6A - Zone 2 , Cam Lam

Ana Mandara Cam Ranh konaklamanızda Cam Lam bölgesinde, Bai Dai Plajı ile 3,2 km (2 mi) ve Nha Trang Plajı ile 6,8 km (4,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Hon Mun Island ile 10,5 km ve Nha Trang Limanı ile 25,5 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 174 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı (1 Large Bed)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası (Seafront, 1 Large Bed)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (Directly Across the Sea)
Room
Stüdyo, Deniz Manzaralı (1 Large Bed)
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Oda, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı (Villa)
Room
Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (2 Single Beds)
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x