Allure Hotel

Orta Vietnam, Cam Lam
Allure Hotel Genel
Allure Hotel Öne Çıkan Resim
Allure Hotel Dış Mekan
Allure Hotel Dış Mekan
Allure Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Allure Hotel
Dinh Tien Hoang, Long Beach Orta Vietnam, Cam Lam

Cam Lam bölgesindeki Allure Hotel konaklamanızda, Nha Trang Plajı ve Şeker Kamışı Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Cam Ranh Körfezi ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (No Balcony)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x