Alko Hotel Integrado

Pacific Lowlands, Cali
Alko Hotel Integrado Genel
Alko Hotel Integrado Genel
Alko Hotel Integrado Öne Çıkan Resim
Alko Hotel Integrado Dış Mekan
Alko Hotel Integrado Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Alko Hotel Integrado
Carrera 101 #15-27 Pacific Lowlands, Cali

Cali (Ciudad Jardin) bölgesindeki Alko Hotel Integrado konaklamanızda Jardin Plaza Alışveriş Merkezi ve Universidad del Valle ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Unicentro Alışveriş Merkezi ile 1,1 km (0,7 mi) ve Holguines Ticaret Merkezi ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Superior Oda
Room
Junior Süit
Room
Grand Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x