AcquaSanta Lofts Hotel

Pacific Lowlands, Cali
AcquaSanta Lofts Hotel Öne Çıkan Resim
AcquaSanta Lofts Hotel Dış Mekan
AcquaSanta Lofts Hotel İç Mekan
AcquaSanta Lofts Hotel Kahvaltı
AcquaSanta Lofts Hotel Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
AcquaSanta Lofts Hotel
Cra. 106A # 18 - 51 Barrio Ciudad Jardín Pacific Lowlands, Cali

Cali (Campestre) bölgesindeki AcquaSanta Lofts Hotel misafirlere Centro Comercial Aventura Plaza ve Babilla Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Chipichape Alışveriş Merkezi ile 9,7 mi (15,7 km) ve Universidad del Valle ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Junior Suite)
Oda
Oda (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x