Alea Resort

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga
Alea Resort Genel
Alea Resort Genel
Alea Resort Öne Çıkan Resim
Alea Resort Dış Mekan
Alea Resort Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Alea Resort
Maras Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga

Alea Resort misafirlere Parga bölgesinde, plaj yakınında, Valtos Plajı ve Erimokastro - Venizianische Burg ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Parga Kalesi ile 0,6 mi (1 km) ve Paragaea Olive Oil Museum ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda Alea Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x