Ionion Beach Resort

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga
Ionion Beach Resort Öne Çıkan Resim
Ionion Beach Resort Dış Mekan
Ionion Beach Resort Dış Mekan
Ionion Beach Resort Dış Mekan
Ionion Beach Resort Dış Mekan
Image More +127 fotoğraf
Ionion Beach Resort
Xrisogiali Kanali Valtos Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga

Ionion Beach Resort misafirlere Parga bölgesinde, plajda, Valtos Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Erimokastro - Venizianische Burg ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Parga Kalesi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Ionian Sea ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Stüdyo Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x