Valtos Beach Hotel

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga
Valtos Beach Hotel Genel
Valtos Beach Hotel Genel
Valtos Beach Hotel Genel
Valtos Beach Hotel Genel
Valtos Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +133 fotoğraf
Valtos Beach Hotel
Valtos Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga

Valtos Beach Hotel konaklamanızda Parga bölgesinde, plajda, Valtos Plajı yakınında Erimokastro - Venizianische Burg ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Parga Kalesi ile 1,1 km (0,7 mi) ve Anthousa Şelalesi ile 3,6 km (2,2 mi) mesafede.

Valtos Beach Hotel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 73 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Family
Family Apart Daire
Junior
Junior Stüdyo Süit
Grand
Grand Stüdyo Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x