Al Balhara Suite & Spa

Palermo
Al Balhara Suite & Spa Öne Çıkan Resim
Al Balhara Suite & Spa Dış Mekan
Al Balhara Suite & Spa Dış Mekan
Al Balhara Suite & Spa Dış Mekan
Al Balhara Suite & Spa Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Al Balhara Suite & Spa
Via Aquino, 122/B Palermo , Palermo

Palermo bölgesindeki Al Balhara Suite & Spa konaklamanızda, Palazzo della Cuba Sarayı ve Palermo Yeni Kapısı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Palermo Limanı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Mondello Plajı ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 havuz kenarı barı ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Palermo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 6458 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Executive Stüdyo Süit
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x