Locanda Del Drago

Western Sicily, Monreale
Locanda Del Drago Öne Çıkan Resim
Locanda Del Drago Dış Mekan
Locanda Del Drago Dış Mekan
Locanda Del Drago Dış Mekan
Locanda Del Drago Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Locanda Del Drago
Via Fontana del Drago Western Sicily, Monreale

Monreale bölgesindeki Locanda Del Drago konaklamanızda Monreale Katedrali ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Palazzo della Cuba Sarayı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu konak otel Palermo Limanı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Mondello Plajı ile 13,6 mi (21,9 km) mesafede.

Akşam yemeği için konak otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

5 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Oda
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Panoramic Apart Daire, Veranda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x